Wedstrijdverslag D.O.S.K.O. E3 - S.P.S. E2

D.O.S.K.O. E3 - S.P.S. E2 (competitie)

(kop)

Na de flinke overwinning (9-1) van vorige week tegen D.O.S.K.O., moesten we het vandaag opnieuw opnemen tegen de ploeg uit Bergen op Zoom. We moesten wel waakzaam zijn dat we de tegenstander, na vorige week, niet zouden onderschatten. Omdat Casper afwezig was, hadden we precies zeven man.

S.P.S. begon niet fel aan de wedstrijd. De tegenstander deed dit wel, wat ervoor zorgde dat we na drie minuten met een 1-0 achterstand stonden. Gedurende de eerste helft werd het een vrij gelijkopgaand spel met aan beide kanten wat kansen. Gelukkig stond Mascha aan onze kant heel goed te keepen. Met een paar superreddingen wist ze S.P.S. op de been te houden. Er werd namelijk niet altijd even goed verdedigd (tegenstander laten lopen, niet goed dekken etc.).Wat dat betreft deed D.O.S.K.O. dat gewoon iets beter vandaag.

Gelukkig gingen we wel met een gelijke stand (1 – 1) aan de ranja, omdat Joeri een prima soloactie beheerst wist af te ronden. Zo werden de enkele kansen die we hadden gehad in de eerste helft toch bekroond.

Na de peptalk in de rust begon de tweede helft. Ook hier was het een vrij gelijkopgaande wedstrijd, waarbij er hard gewerkt werd. Toch was D.O.S.K.O. nog altijd iets feller en kwamen ze er voetballend beter uit. Ondanks dat de wedstrijd lang in evenwicht was, kwam er toch het moment dat het bij S.P.S. instortte. Dit gebeurde op het moment dat de 2-1 viel, waarna de 3-1 en 4-1 heel snel vielen.  Drie doelpunten tegen in vrij korte tijd en aan het einde van de wedstrijd nog ook. Zonde!

De doelpunten werden wel makkelijk weggegeven. Dit is erg jammer en onnodig. Vergeleken met vorige week tegen D.O.S.K.O., mistte er vandaag jammer genoeg net wat beleving, werklust en concentratie. Dit was er vorige week juist wel.

Op naar volgende week, waar we opnieuw zullen gaan voor de drie punten. Tegenstander: fc Bergen.